Nachtlicht november 2020

13nov20:0023:00Nachtlicht november 2020Wellicht voor jou, met de Stadsdominee

Details van het evenement

Nachtlicht

Midden in de stad, naast film en café, is er Nachtlicht. Een rustpunt op je vrijdagavond, een plek om los te laten en op te laden. In de donkere Joriskerk leidt een spoor van honderden lichtjes je naar de plek waar jij ook jouw kaarsje neer kunt zetten. Een kaarsje voor dat wat jou bezighoudt.

nachtlichtOp de vrijdagavonden van Nachtlicht is de Joriskerk open voor iedereen, wees welkom! Er zijn jongeren die je ontvangen en de weg wijzen, daarna kun je doen wat je zelf wilt. Een tijdje in stilte zitten, luisteren naar muziek, een gesprekje met stadsdominee Diederiek of misschien vind je het fijn om te mediteren of te bidden. Een wens of gedachte opschrijven kan ook. Doe wat voor jou goed voelt.

Midden in de stad een lichtpuntje voor jezelf, alleen en toch ook samen.

Loop naar binnen en naar buiten op je eigen tijd, je bent van harte welkom om Nachtlicht te beleven. Meer informatie, of wil je die avond meehelpen in het team van gastgevers? Kijk op www.stadsdominee.nl/nachtlicht of stuur een mail naar stadsdominee Diederiek van Loo via stadsdomineeamersfoort@gmail.com.

Nachtlicht vindt plaats in de St. Joriskerk op vrijdag 13 november, tussen 20 en 23 uur. De eerstvolgende is op vrijdag 12 februari 2021.

Tijd

(Vrijdag) 20:00 - 23:00(GMT+00:00)

Get Directions