Ontmoeten bij activiteiten

De Fonteinkerk staat bol van de activiteiten. Voor jong en oud, actueel of juist liturgisch, om te luisteren of juist om mee te doen. Veel van die activiteiten vinden plaats in Huis van Zuid.

De activiteiten zijn onderverdeeld in clusters, te herkennen aan een kleurelement. Het gaat om de clusters expositie (geel), kinderen (rood), muzikaal (blauw) en verdieping (paars). Algemene activiteiten zijn voorzien van een grijsaccent.

13oktallday02feballdayExpositie Atelier ChroomExpositie in de Fonteinkerk

Februari 2020

02feb15:00Poppenkastvoorstelling februari 2020Voor de allerkleinsten!

05feb20:0022:00Leerhuis: Mozes, geroepen om weg te gaan IOnder leiding van Dineke Houtman, Paul van der Harst en Jan Roelof Nienhuis

09feb12:0014:00Muziek en OntmoetingMet het Domstad Blazersensemble

19feb20:0022:00Leerhuis: Mozes, geroepen om weg te gaan IIOnder leiding van Dineke Houtman, Paul van der Harst en Jan Roelof Nienhuis

Maart 2020

01mar15:00Poppenkastvoorstelling maart 2020Voor de allerkleinsten!

04mar20:0022:00Leerhuis: Mozes, geroepen om weg te gaan IIIOnder leiding van Dineke Houtman, Paul van der Harst en Jan Roelof Nienhuis

18mar20:0022:00Leerhuis: Mozes, geroepen om weg te gaan IVOnder leiding van Dineke Houtman, Paul van der Harst en Jan Roelof Nienhuis

28mar19:00TaizévieringVerzorgd door het Taizékoor van de Fonteinkerk

Op de hoogte blijven van activiteiten in Huis van Zuid? Schrijf u dan in voor de emailnieuwsbrief via deze LINK.

Naast deze activiteiten zijn er in de Fonteinkerk ook diverse activiteiten die regelmatig terugkeren: de maandelijkse maaltijd Samen aan tafel en Vrouwen in beweging. Stuur een email om met de organisatoren in contact te komen.

Samen met anderen iets doen, in gesprek over geloof, belangrijke dingen in het leven, wandelen of eten? Alleen een avond, of juist een heel seizoen? Kijk hier wat er te doen is in de kwartetkerken (De Bron, Emmauskerk, De Hoeksteen, Fonteinkerk).
Geef je op, en doe mee. Voor elke leeftijd!
zindex033