Ontmoeten bij activiteiten

De Fonteinkerk staat bol van de activiteiten. Voor jong en oud, actueel of juist liturgisch, om te luisteren of juist om mee te doen. Veel van die activiteiten vinden plaats in Huis van Zuid.

De activiteiten zijn onderverdeeld in clusters, te herkennen aan een kleurelement. Het gaat om de clusters expositie (geel), kinderen (rood), muzikaal (blauw) en verdieping (paars). Algemene activiteiten zijn voorzien van een grijsaccent.

Februari 2019

03feballday05meialldayExpositie Wilma Terlouw en Davitha van de KuilenDuo-expositie van moeder en dochter

Maart 2019

23mar19:00TaizévieringVerzorgd door het Taizékoor van de Fonteinkerk

31mar12:0014:00Muziek en Ontmoeting: Nijmeegs Blazersensemble19e en 20e eeuwse muziek

April 2019

03apr19:45Textielworkshop met Jackie HowardReprise van de expositie uit januari 2019

05apr19:45Textielworkshop met Jackie HowardReprise van de expositie uit januari 2019

14apr15:00Poppenkastvoorstelling april 2019Voor de allerkleinsten!

26aprallday05meialldayFranciscusreis naar AssisiVan 26 april t/m 5 mei 2019

Naast deze activiteiten zijn er in de Fonteinkerk ook diverse activiteiten die regelmatig terugkeren: de maandelijkse maaltijd Samen aan tafel en Vrouwen in beweging. Stuur een email om met de organisatoren in contact te komen.

Samen met anderen iets doen, in gesprek over geloof, belangrijke dingen in het leven, wandelen of eten? Alleen een avond, of juist een heel seizoen? Kijk hier wat er te doen is in de kwartetkerken (De Bron, Emmauskerk, De Hoeksteen, Fonteinkerk).
Geef je op, en doe mee. Voor elke leeftijd!
zindex033