Ontmoeten bij activiteiten

De Fonteinkerk staat bol van de activiteiten. Voor jong en oud, actueel of juist liturgisch, om te luisteren of juist om mee te doen. Veel van die activiteiten vinden plaats in Huis van Zuid.

De activiteiten zijn onderverdeeld in clusters, te herkennen aan een kleurelement. Het gaat om de clusters expositie (geel), kinderen (rood), muzikaal (blauw) en verdieping (paars). Algemene activiteiten zijn voorzien van een grijsaccent.

Oktober 2018

14oktallday30novalldayExpositie fotograaf Kuyenhoven“Colors of the jungle”, een ode aan de natuur

November 2018

21nov20:00Leerhuis: Tien Bijbelse vrouwen in zichtOnder leiding van Magda van der Ende

22nov19:45Bibliodrama "Maria"Met Caroline Bezemer

December 2018

06dec20:00Leerhuis: Tien Bijbelse vrouwen in zichtOnder leiding van Marga v.d. Ende

09dec15:00Poppenkastvoorstelling december 2018Voor de allerkleinsten!

13dec10:00Vrouwen in bewegingKerstmorgen

21dec17:30Maaltijd "samen aan tafel"

23dec12:0014:00Muziek en Ontmoeting: A Ceremony of Carols

Naast deze activiteiten zijn er in de Fonteinkerk ook diverse activiteiten die regelmatig terugkeren: de maandelijkse maaltijd Samen aan tafel en Vrouwen in beweging. Stuur een email om met de organisatoren in contact te komen.

Samen met anderen iets doen, in gesprek over geloof, belangrijke dingen in het leven, wandelen of eten? Alleen een avond, of juist een heel seizoen? Kijk hier wat er te doen is in de kwartetkerken (De Bron, Emmauskerk, De Hoeksteen, Fonteinkerk).
Geef je op, en doe mee. Voor elke leeftijd!
zindex033