Ontmoeten bij activiteiten

De Fonteinkerk staat bol van de activiteiten. Voor jong en oud, actueel of juist liturgisch, om te luisteren of juist om mee te doen. Veel van die activiteiten vinden plaats in Huis van Zuid.

De activiteiten zijn onderverdeeld in clusters, te herkennen aan een kleurelement. Het gaat om de clusters expositie (geel), kinderen (rood), muzikaal (blauw) en verdieping (paars). Algemene activiteiten zijn voorzien van een grijsaccent.

Mei 2019

12meiallday28julalldayExpositie Gerard Kuit en Anna SeehausenGezamenlijke expositie in de Fonteinkerk

30jun12:0014:00Muziek en OntmoetingDetails volgen binnenkort

Op de hoogte blijven van activiteiten in Huis van Zuid? Schrijf u dan in voor de emailnieuwsbrief via deze LINK.

Naast deze activiteiten zijn er in de Fonteinkerk ook diverse activiteiten die regelmatig terugkeren: de maandelijkse maaltijd Samen aan tafel en Vrouwen in beweging. Stuur een email om met de organisatoren in contact te komen.

Samen met anderen iets doen, in gesprek over geloof, belangrijke dingen in het leven, wandelen of eten? Alleen een avond, of juist een heel seizoen? Kijk hier wat er te doen is in de kwartetkerken (De Bron, Emmauskerk, De Hoeksteen, Fonteinkerk).
Geef je op, en doe mee. Voor elke leeftijd!
zindex033