Muziek en Ontmoeting: Kamerkoor Venus

31okt12:00Muziek en Ontmoeting: Kamerkoor VenusAllerzielen, Allerliefst Publiek!

Details van het evenement

Kamerkoor Venus in de Fonteinkerk

kamerkoor venus

Na ruim een jaar afwezigheid van Muziek&Ontmoeting in de Fonteinkerk, is het op 31 oktober aanstaande weer zover: Kamerkoor VENUS uit Utrecht onder leiding van Krista Audere zingt een schitterend programma met als titel ‘Allerzielen, Allerliefst Publiek!’. Zoals het Kamerkoor VENUS betaamt, wordt het een bijzondere mix van hedendaagse klassieke muziek uit de 20e en 21e eeuw.

VENUS is de stilte voorbij en gedenkt wat we achter ons laten en vieren dat we weer samen voor u kunnen zingen. Al doende groeten we de heilige maagd met werken van Rachmaninov (Vespers), Pärt en Poulenc, reflecteren we op de vergankelijkheid van het leven met muziek van Brahms en Vasks, en bezingen we de eeuwigheid met liederen van Parry, Tavener en Dziesmas. Russische, Baltische, Franse, Duitse en Engelse melodieën vormen zo een innig geheel.

Het concert begint om 12.00 uur, vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom in de Fonteinkerk. Na het concert kunt u napraten met elkaar. De toegang is gratis en na afloop is er de mogelijkheid voor een vrijwillige bijdrage.

Omdat het concert een evenement is, gelden de toegangsregels zoals door de overheid zijn opgesteld. Vergeet dus niet uw Corona vaccinatie- of testbewijs mee te nemen!

De website van Kamerkoor Venus vindt u HIER.

Tijd

31 Oktober 2021 12:00(GMT-11:00)

Get Directions