Expositie Michiel Knol

01oktDe hele dag10novExpositie Michiel KnolKleurige, gevoelige schilderijen

Details van het evenement

Expositie Michiel Knol

Expositie van kleurrijke, gevoelige schilderijen van de kunstenaar Michiel Knol. De expositie is van 1 oktober tot en met 10 november 2017 in Huis van Zuid te bekijken.

Feestelijke opening van de expositie vindt plaats op zondag 1 oktober om 11:30 uur, in aanwezigheid van de kunstenaar.

U kunt de expositie op alle zondagen van 11.30 uur tot 12.30 uur bezoeken. Op de andere dagen kunt u uw bezoek plannen in overleg met de koster: tel 033- 4614995 of 06-42028436.

 

De wereld en de mensen om ons heen veranderen door maatschappelijke en technische ontwikkelingen. Hierdoor verandert het intermenselijk contact. Na een periode van teleurstellingen, heeft het schilderen Michiel een nieuwe kans gegeven om zijn talenten te ontwikkelen. Zijn doel is om via kunst zijn verhaal over deze samenleving te vertellen. Volwaardig met elkaar omgaan, gezien en gehoord worden zijn van belang om de samenleving recht te doen. Michiel Knol hoopt met zijn schilderkunst een brug te slaan naar anderen.  Hij wordt o.a. door de natuur op landgoed Stoutenburg waar hij als vrijwilliger werkt, geïnspireerd. Kijkend naar de verhoudingen en posities in zijn omgeving probeert hij deze vast te leggen. Zijn werken van olieverf zijn kleurig en gevoelig. Hij hoopt steeds meer van zichzelf in zijn werken te kunnen laten zien. Momenteel volgt Michiel lessen aan de Gooise Academie voor beeldende kunst.

LINK naar de website van Michiel Knol, LINK naar de flyer van deze tentoonstelling.

Tijd

Oktober 1 (Zondag) - November 10 (Vrijdag)(GMT+00:00)

Get Directions