Amusetour 2023

Ga mee met de Amusetour Proef & Ontmoet die Huis Miereveld op Tweede Pinksterdag organiseert in Amersfoort-Zuid!

Tijdens deze tour doe je tussen 11.30u en 16u vier verschillende locaties in de wijk aan waar je geniet van een (koffie/lunch/borrel)hapje. De Amusetour is een samenwerking tussen Huis Miereveld, de Fonteinkerk, de Nieuwe Kerk en de Sint Ansfriduskerk. Vier verschillende organisaties die ontmoeting centraal hebben staan en elkaar (Tweede Pinksterdag) vinden in het samen eten. Je kunt de tour op de fiets of wandelend doen. Samen met andere bekende en onbekende wijkgenoten die deze route ook volgen. Gezelligheid ten top!

Er zijn vier locaties die achtereenvolgens bezocht kunnen worden:
11.30 uur: Sint Ansfriduskerk, Jacob Catslaan 8
12.30 uur: Fonteinkerk Robert Kochstraat 4
13.30 uur: Nieuwe Kerk Leusderweg 110
14.30 uur: Huis Miereveld Miereveldstraat 72

Wil je de route maar gedeeltelijk meedoen, dan kan dat ook. Geef dan bij je aanmelding de tijden aan dat je meedoet. In de bevestiging volgt meer informatie. Is wandelen of fietsen een probleem voor je? Laat het ons weten dan denken we mee voor een oplossing.

Voor wie? Alle wijkgenoten uit Amersfoort-Zuid
Kosten: geen, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Aanmelden: graag via het formulier via deze link, of per mail via huismiereveld@hotmail.com (vergeet het starttijdstip niet te vermelden). Na aanmelding ontvang je meer informatie over de volgorde waarop je de locaties kunt bezoeken.