Muziek en Ontmoeting

11jun12:0014:00Muziek en OntmoetingFONS en vrienden

Details van het evenement

Op zondag 11 juni zal de derde Muziek&Ontmoeting van 2017 plaatsvinden, waarvoor wij u van harte uitnodigen. Wij nodigen u niet alleen voor dit concert uit, maar ook om na afloop wat na te praten en een eenvoudige lunch te gebruiken. De toegang is vrij, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Het concert begint om 12.00 uur, vanaf 11.30 uur bent u welkom. De lunch begint om ongeveer 13.15 uur. Om 14.00 uur wordt het
programma afgesloten. Mocht het voor u lastig zijn om met eigen vervoer te komen, wij halen en brengen u graag. Stuur gerust een email naar Tineke Westerveld of Frank Visscher.

Tijdens de Muziek en Ontmoeting op 11 juni wordt u getrakteerd op een gevarieerd aanbod van muziek én muzikanten. Maar wellicht kent u
Fons nog niet. Fons (bron) is het koor in de Fonteinkerk dat in verschillende samenstellingen de eredienst muzikaal ondersteunt. Dat doet Fons alweer enkele jaren en vaak samen met andere muzikanten. Maar muziek maken gaat verder dan de eredienst. Daarom zullen tijdens deze editie van Muziek en Ontmoeting enkele van deze muzikale vrienden het podium delen met Fons tijdens een waar concert. U gaat luisteren naar orgelmuziek van Purcell, de Funeral Sentences van Purcell met koperblazers en delen uit de West Side Story. En wat dacht u van Argentijnse en Spaanse muziek voor koperblazers of een zwoele improvisatie op harp en een zweterige tango op de vleugel!

Alle reden dus om naar deze Muziek en Ontmoeting te komen luisteren om Fons én haar muzikale vrienden beter te leren kennen. En natuurlijk ook vanwege de heerlijke lunch na afloop van het concert! U komt toch ook?

Tijd

(Zondag) 12:00 - 14:00(GMT+00:00)

Get Directions