Fonteinkerk Amersfoort

Een geïnspireerde en inspirerende gemeente, dat is de Fonteinkerk.Al meer dan 50 jaar. Open voor nieuwe vormen om te vieren, te leren en te dienen. Bepaald niet stuurloos, wel steeds in beweging. Bezig met de vragen van elke dag, en de manier waarop de grote vragen rond mens en leven, hoop en liefde, geloof en God daarin meeklinken. Een kerkgebouw, maar ook een prachtige ontmoetingsplek, luisterend naar de naam Huis van Zuid. Voor de gemeente, voor de buurt, voor wie maar wil. Bij dat alles ligt veel nadruk op muziek, op jongvolwassenen, jeugd en kinderen.

d-kerkbalans_2021_rgb-kopie

Komende online vieringen

De liturgie voor de komende viering vindt u HIER.

zondag 24 januari
10:00 uur, viering met wijkpredikant Ds. Wim Verschoor
(meeluisteren) of (meekijken)

zondag 31 januari
10:00 uur, viering met wijkpredikant Ds. Wim Verschoor
(meeluisteren) of (meekijken)

Een volledig overzicht van de vieringen vindt u HIER.

Actuele situatie

UPDATE 12 januari 2021  De maatregelen zijn door het kabinet verlengd tot en met 9 februari a.s. De kerkenraad verlengt daarom ook de eerder genomen maatregelen. Details vindt u HIER.

Alle vieringen zijn via Kerkdienstgemist mee te luisteren. Klik op de button links hiernaast om de viering te beluisteren en mee te vieren.

Een aantal vieringen zullen ook in beeld worden gebracht, de betreffende data volgen binnenkort. Om een viering mee te kijken, klik dan op het YouTube -pictogram hiernaast.

De liturgie van elke viering is te vinden via deze link.

Binnenkort in de Fonteinkerk / Huis van Zuid

De Fontein