Stiltemoment juli en augustus

Kort na het begin van de beperkende maatregelen rond het Coronavirus is de Fonteinkerk gestart met een Stiltemoment. Zes avonden per week was de Fonteinkerk tussen 19:00 en 21:00 uur geopend, om de stilte van de kerkzaal te ervaren, een kaarsje te branden, een kop koffie of thee te drinken. Terugkijkend kunnen we vaststellen dat dit initiatief heeft voorzien in een behoefte. De zomermaanden naderen en de beperkende maatregelen worden terug gedraaid, toch willen wij het Stiltemoment niet “verloren” laten gaan maar anders invullen.

Vanaf 5 juli a.s. zal de Fonteinkerk op woensdag- en vrijdagvond tussen 19:00 en 21: 00 uur geopend zijn voor het Stiltemoment. Bij mooi weer zorgen wij er voor dat het mogelijk is om in de tuin van de Fonteinkerk te zitten en een kop koffie of thee te drinken. Tijdens het Stiltemoment kan ook de expositie rond het werk van Hendrik Willem Veenendaal worden bekeken.

Deze openstelling zal in ieder geval plaatsvinden in de maanden juli en augustus. Een voortzetting in de periode daarna behoort zeker tot de mogelijkheden, daarover zullen wij ons eind augustus verder beraden. In juli en augustus zal tijdens het Stiltemoment ook de expositie van Hendrik Willem Veenendaal te bezichtigen zijn.

Uiteraard zijn tijdens het Stiltemoment de voorzorgsmaatregelen rond het Coronavirus van kracht.

Lijkt het je leuk om ook een steentje bij te dragen, tijdens de zomermaanden of de periode daarna, neem dan via het CONTACTFORMULIER contact met eons op.

.

Hendrik Willem Veenendaal