Frisse Terugblik op de Gemeentezondag

Na een periode van intensieve voorbereidingen, een periode die al voor de zomervakantie begon, was het dan zo ver: gemeentezondag! De dag er voor, zaterdag, aan het einde van de middag gonsde de Fonteinkerk als een bijenkorf. Talloze waterdragers richtten hun stukje Fonteinkerk in om de volgende dag hun activiteiten te tonen of in gesprek te gaan met gemeenteleden. Of dat lukte? Dat kun je wel zeggen.

Na een viering waarin Annechien Witteveen tot ouderling werd bevestigd, Louwien Bakhuizen het gouden draaginsigne van de PKN ontving, het gelegenheidskoor onder leiding van Jelle de blik verruimde, het clownsduo Harry en Carolien ons een frisse blik in de spiegel voorhield en Berend van Surksum ons trakteerde op prachtige muziek, verspreidden de aanwezigen zich door en rond het kerkgebouw.

Het prachtige najaarsweer droeg bij aan een zonnige stemming. De inwendige mens kwam tijdens koffie en lunch niets te kort, er bleek een indrukwekkende cateringmachine te hebben gedraaid. Namens de kerkenraad danken wij een ieder voor zijn of haar geweldige bijdrage en aanwezigheid.

Wim Verschoor verzocht ons om in het dankwoord de volgende tekst op te nemen: “In opdracht van de dominee mogen wij ook onszelf een groot compliment geven. We hebben hier als voorzitters veel tijd en energie in gestoken, met een prachtige gemeentezondag als resultaat!” Wie zijn wij om de dominee tegen te spreken?

Koos Koolstra                                      Rik Vroege

Algemeen

Louwien Bakhuizen_

Huldiging Louwien Bakhuizen

Clownsact

Bevestiging Annechien Witteveen

Lied "Ik wil een frisse blik"

Lunch....

Voor, tijdens en na vieringen en evenementen in de Fonteinkerk en Huis van Zuid kunnen foto- en filmopnamen worden gemaakt. Deze opnamen kunnen worden gebruikt voor publicatie via deze website of via onze social media kanalen. Mocht u niet in beeld willen komen, dan houden wij hier vanzelfsprekend rekening mee. Het is wel van belang dat wij dit weten, spreekt u daarom gerust iemand van ons aan. Bent u onverhoopt toch gefotografeerd of gefilmd en wilt u niet dat dit beeldmateriaal wordt gepubliceerd? Ziet u nu of op een later moment toch een foto op onze website of onze social media kanalen waarop u toch voorkomt? Heeft u destijds geen bezwaar gemaakt maar bedenkt u zich op een later moment? Neem dan contact op met Rik Vroege, webredacteur en co-voorzitter van de kerkenraad, bij voorkeur per email via publiciteit@fonteinkerk-amersfoort.nl.