Zaalverhuur

De kerkzaal en vergaderzalen van de Fonteinkerk worden in de eerste plaats gebruikt door de Protestantse wijkgemeente Fonteinkerk. Daarnaast is het voor derden mogelijk de diverse ruimten te huren. De ligging, de inrichting en de bereikbaarheid vormen de basis voor een aantrekkelijke vergaderlocatie. Het nabij gelegen bos Nimmerdor biedt de mogelijkheid voor een ontspannen wandeling, waarmee u een extra dimensie toevoegt aan uw vergadering, seminar, presentatie, workshop of uitvoering.

De kerkruimte is geschikt voor het geven van concerten, recitals, kooruitvoeringen, lezingen, vergaderingen etcetera. Hierbij stellen wij wel als voorwaarde dat uw evenement past binnen het karakter en de sfeer van het gebouw. De kerkzaal, met daarin een kerkorgel en een piano, heeft een goede akoestiek. Een vleugel is op aanvraag en tegen meerprijs beschikbaar.

Het bijgebouw met de naam Huis van Zuid is in 2012 geheel gerenoveerd en beschikt over drie vergaderzalen. De Oostkamer, geschikt voor ca. 20 personen, De Westkamer voor ca. 40 personen en, op de eerste verdieping, De Zonnekamer voor ca. 75 personen.

Het gehele gebouw is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een invalidentoilet. Huis van Zuid beschikt over een lift naar de eerste verdieping. In het gehele gebouw is WiFi aanwezig, evenals beamers en flip overs.

Een royale keuken bevindt zich op de begane grond, indien gewenst kan voor een eenvoudige lunch worden gezorgd.

Deze vergaderplek ligt op enkele minuten van de snelwegen A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle) en A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en heeft voldoende gratis parkeerplaatsen. De bushalte waar een bus naar het station stopt bevindt zich op circa 100 meter afstand.

Tarieven, beschikbaarheid en voorwaarden

Informatie over beschikbaarheid en huurtarieven en voorwaarden worden op aanvraag verstrekt. Stuur een email met uw aanvraag naar mevrouw Els Kaars, zij neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Huis van Zuid zonnekamer
Huis van Zuid foyer beneden 2