Kerk In Elke Maat Kinderviering
Kinderen In Elke Maat Kinderviering
Kerk In Elke Maat Kinderviering

Voor kinderen is er in de Fonteinkerk veel te beleven!

Op zondagen (10.00 uur) zijn er afwisselende activiteiten voor de kinderen. Geen traditionele kinderviering, maar KIEM. KIEM staat voor Kerk In Elke Maat, de kinderactiviteiten in de Fonteinkerk zijn helemaal in een nieuw jasje gestoken. Alle verschillende talenten van kinderen krijgen er namelijk nog meer ruimte. En dit onder deskundige begeleiding!

Er is een heel afwisselend en spetterend programma opgesteld: workshops, dans, er worden prachtige verhalen verteld, we bezoeken theatervoorstellingen, we gaan in het bos op zoek naar nieuw leven, we maken samen muziek. En verschillende keren per jaar zijn er creatieve kindervieringen. In de agenda op deze site kun je zien wanneer deze kindervieringen worden gehouden.

Daarnaast is er op een aantal avonden per jaar kindercatechese, voor alle kinderen van groep 5/6 en van groep 7/8. Tijdens deze leerzame en gezellige avonden worden er thema’s uit kerk en leven verkend.

Dus…zit je op de basisschool? Dan is er voor jou veel te beleven in de Fonteinkerk. Er komen echte verhalenvertellers, er komt een poppenspeler, een dansgroep, beroepsmuzikanten. En ook veel volwassenen van de Fonteinkerk helpen mee.

Kerk In Elke Maat
KIEM

Stap-over-dienst 2 juli 2017, vlnr Rosanne, Suzanne, Carlien, Ferrence en Bente.