Ontmoeten bij activiteiten

De Fonteinkerk staat bol van de activiteiten. Voor jong en oud, actueel of juist liturgisch, om te luisteren of juist om mee te doen. Veel van die activiteiten vinden plaats in Huis van Zuid.

De activiteiten zijn onderverdeeld in clusters, te herkennen aan een kleurelement. Het gaat om de clusters expositie (geel), kinderen (rood), muzikaal (blauw) en verdieping (paars). Algemene activiteiten zijn voorzien van een grijsaccent.

10junallday04oktalldayExpositie “Engelen”Werk van diverse jonge kunstenaars

Naast deze activiteiten zijn er in de Fonteinkerk ook diverse activiteiten die regelmatig terugkeren: de wekelijkse meditatiegroep, de maandelijkse maaltijd Samen aan tafel en Vrouwen in beweging. Stuur een email om met de organisatoren in contact te komen.

Vanaf september 2017 bieden De Bron, de  Emmauskerk, de Fonteinkerk en De Hoeksteen gezamenlijk een programma van vorming en toerusting aan. Dit programma kunt u online inzien in de activiteitenkalender. U kunt deze kalender ook als overzichtsbrochure of als gedetailleerde brochure (pdf).

Als u zich voor een van de activiteiten wilt aanmelden, dan kunt u gebruik maken van het online aanmeldformulier.

Mocht u vragen hebben, stuur dan een email aan Bertus van Heusden.

Er is voor ieder wat wils, doet u mee?

fonteinkerk ingang