Ontmoeten bij activiteiten

De Fonteinkerk staat bol van de activiteiten. Voor jong en oud, actueel of juist liturgisch, om te luisteren of juist om mee te doen. Veel van die activiteiten vinden plaats in Huis van Zuid.

De activiteiten zijn onderverdeeld in clusters, te herkennen aan een kleurelement. Het gaat om de clusters expositie (geel), kinderen (rood), muzikaal (blauw) en verdieping (paars). Algemene activiteiten zijn voorzien van een grijsaccent.

12novallday16feballdayExpositie Roel OttowGedroomde werkelijkheid

Januari 2018

25jan20:00Leerhuis: Geloven zo gek nog nietAtheïsme belicht, onder leiding van Leo Koffeman

26jan20:00Wees erbij café: Schuren en scheppen, met Roel OttowExpositie toegelicht

Februari 2018

11feb15:00Poppenkastvoorstelling februari 2018Voor de allerkleinsten!

Maart 2018

09mar20:00Wees erbij café: op de catwalkSchone kleding van Sari

11mar15:00Poppenkastvoorstelling maart 2018Voor de allerkleinsten!

April 2018

08apr12:0014:00Muziek en Ontmoeting: orgelrecitalHenk Veldman, organist van de Fonteinkerk

08apr15:00Poppenkastvoorstelling april 2018Voor de allerkleinsten!

17jun12:0014:00Muziek en Ontmoeting: blaasseptet "Septime"

Naast deze activiteiten zijn er in de Fonteinkerk ook diverse activiteiten die regelmatig terugkeren: de wekelijkse meditatiegroep, de maandelijkse maaltijd Samen aan tafel en Vrouwen in beweging. Stuur een email om met de organisatoren in contact te komen.

Vanaf september 2017 bieden De Bron, de  Emmauskerk, de Fonteinkerk en De Hoeksteen gezamenlijk een programma van vorming en toerusting aan. Dit programma kunt u online inzien in de activiteitenkalender. U kunt deze kalender ook als overzichtsbrochure of als gedetailleerde brochure (pdf).

Als u zich voor een van de activiteiten wilt aanmelden, dan kunt u gebruik maken van het online aanmeldformulier.

Mocht u vragen hebben, stuur dan een email aan Bertus van Heusden.

Er is voor ieder wat wils, doet u mee?

fonteinkerk ingang